Заява Політичної Ради Мерітократичної Партії України

Події останніх тижнів в Україні свідчать про поглиблення та загострення політичної кризи. Мирні багатолюдні протести громадян, які продовжуються вже два місяці, замовчуються та ігноруються з боку чинної влади. Політична воля громадян також не знаходить своєї реалізації через опозиційні партії, які не змогли забезпечити діалогу влада-суспільство.

16 січня 2014 року Верховна Рада України прийняла низку законодавчих актів, які за змістом та часом, не були направлені на врегулювання ситуації. А навпаки, збурили значну частину суспільства та стали загрозою дестабілізації ситуації, узурпації влади та перетворення 45-мільйонної країни на авторитарну поліцейську державу в центрі Європи.

Політична Рада Мерітократичної партії України закликає всіх учасників політичних процесів країни негайно розпочати предметний та прозорий розгляд вимог громадян, спільними зусиллями знайти вирішення за ключовими питаннями з огляду на збереження цілісності країни, повернення її до стану демократичної та правової держави. Мерітократична партія України готова разом з іншими непарламентськими партіями сприяти врегулюванню затягнувшогося політичного “клінчу”.

This entry was posted in Звернення та заяви. Bookmark the permalink.

Напишіть відгук