Виборчий штаб Мерітократичної партії України працює серед виборців

11 вересня 2012 року чергове засідання виборчого штабу / координаційної ради Мерітократичної партії України «Вибори – 2012» відбулося нестандартно, поза приміщенням центрального секретаріату. Місце для його проведення було обрано безпосередньо на одному з розгорнутих в Києві агітаційних майданчиків. Мета, що переслідувалася членами ради, була в наближенні планів та обраної тактики дій до реальних умов, які склалися в місті цієї осені.

В ході засідання виборчого штабу були уточнені та затверджені графіки розгортання та місця розташування агітаційних наметів, були визначені маршрути мобільних груп та порядок їх дій. Окрему увагу було приділено використанню партійної газети «Мерітократія» та зміст коментарів агітаторів щодо участі партії у виборах. При цьому конкретизація відбулася після практичних дій членів ради по розповсюдженню газети серед перехожих.

Всі учасники засідання звітували щодо роботи з підготовки до жеребкування в окружних виборних комісіях. Була відмічена необхідність більш активного залучення до подачі заяв прихильниками мерітократії та гостра потреба форсувати цей процес – до жеребкування залишився лише тиждень. Кандидатам в депутати було рекомендовано здійснити персональні контакти через мережу з її учасниками задля досягнення важливої мети – захисту отриманих голосів від фальсифікацій. По консультаціям з іншими учасниками передвиборчої кампанії від чувається реальна загроза тотального домінування у виборчих комісіях однієї політичної сили. 

В ході засідання була визначена загальна концепція  наступного номеру газети, оговорені завдання щодо підготовки матеріалів кандидатами та журналістами. Окремо було наголошено на необхідності оперативного висвітлення перебігу виборчої кампанії в мережі «Мерітократ» та соціальних мережах.

Виборчий штаб Мерітократичної партії України звертається до всіх учасників мережі – прихильників мерітократії: «Не залишайтеся осторонь, знаходьте можливість надати будь яку допомогу в нашій першій виборчій кампанії! Лише дружні та злагоджені дії великої кількості людей спроможні вплинути на інформаційне поле України. Парламентські вибори 2012 року – це чудова нагода презентації нової ідеї, що здатна змінити країну. Сподіваємося на розуміння та очікуємо на вашу підтримку».

Як відомо, на виборах до Верховної Ради України 28 жовтня 2012 року братимуть участь кілька членів Мерітократичної партії України, висунутих з’їздом партії по мажоритарних округах в Києві та областях України.

This entry was posted in Мерітократи. Bookmark the permalink.

Напишіть відгук