Відкрито виборчий фонд кандидата в народні депутати України

Відповідно до закону повідомляю про відкриття поточного банківського рахунку для мого виборчого фонду, з якого будуть оплачуватися витрати на агітацію та інші видатки виборчої кампанії.

Я є незалежним кандидатом, тому свою виборчу кампанію я фінансую за рахунок власних коштів. Але я буду вдячний за будь який добровільний внесок виборців до мого виборчого фонду, що розширить мої можливості у проведенні агітації.

Отримувач: Коннов Сергій Володимирович

Ідентифікаційний код: 2492211910

Номер рахунку: 26434052600146

Банк: ПАТ КБ «Приватбанк»

ЗКПО банку: 14360570

МФО: 320649

Призначення платежу: добровільний внесок до виборчого фонду Коннова С.В. Ваші прізвище, ім’я, по батькові, дата народження та місце проживання (адреса житла).

Увага! Обов’язково зазначайте в платіжному документі своє прізвище, ім’я, по батькові, дату народження, а також місце проживання (адресу житла) – це суттєва вимога закону!

Звіт про надходження та витрачання коштів виборчого фонду публікується та постійно оновлюється на сайті konnov.org.

Увага! Відповідно до закону:

1. Добровільний внесок до виборчого фонду може зробити лише громадянин України.

2. Ви можете зробити кілька внесків, але розмір Вашого загального добровільного внеску до мого виборчого фонду не може перевищувати 22 040 гривень.

3. Прямо забороняється робити добровільні внески до виборчого фонду: (1) іноземцям та особам без громадянства; (2) анонімним жертводавцям (без зазначення в платіжному документі прізвища, імені, по батькові, дати народження, а також місця проживання і адреси житла особи, як робить внесок).

Кошти, отримані з порушенням вимог закону, будуть повернені платнику, а у разі неможливості – перераховані до Державного бюджету України.

This entry was posted in Гроші. Bookmark the permalink.

Напишіть відгук